Search here:
+31 (0) 416-347057
E-mail: info@msnbv.nl
Certificaten

Mast Services Nederland is uw partner voor levering van design lichtmasten. Wij leveren lichtmasten in staal, RVS, cortenstaal, bamboe en diverse houtsoorten en een combinatie van deze materialen. Ook lichtmasten vervaardigd uit bamboe behoren sinds kort tot de mogelijkheden. Wij geven stedelijk ontwerpers, landschapsarchitecten, beheerders en aannemers de mogelijkheid om een uniek ontwerp snel en efficiënt te realiseren. Al sinds 1993 zijn onze mast- en uithouder combinaties toonaangevend in de Nederlandse en Belgische openbare verlichtingsbranche.

Graag denken wij met u mee vanaf het eerste concept tot aan realisatie. Bepalende factoren zijn: Design, functionaliteit en onderhoud van de lichtmasten. Maar ook over realistische kostenramingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u uw opdrachtgever kunt overtuigen met een opzienbarend én haalbaar ontwerp.

Binnen ons team worden wij versterkt door een tekenaar en ontwerper. Wij nemen tijdens het ontwerpen van de lichtmast, ook de omgeving mee waarin de lichtmast uiteindelijk word geplaatst. Aan de hand hiervan maken wij een overzichtstekening met daarin gedetailleerd de lichtmasten en de beoogde armaturen. Er wordt direct gekeken naar de optimale positionering en ook kunnen wij u voorzien van sterkteberekeningen voor mast en fundering. Dit allemaal bij elkaar, geeft u een realistisch beeld van de nieuwe situatie.

Mast Services Nederland wilt een bijdrage leveren aan een betere wereld voor mens en milieu. Dat doen we door te werken met betrouwbare partners en duurzame materialen, maar ook door de CO2-uitstoot in ons eigen bedrijf te meten en te compenseren. Dit doen wij in samenwerking met de Climate Neutral Group, van wie wij ook het bijbehorende certificaat mochten ontvangen. Voor de productie van de lichtmasten werken wij samen met professionele partners die staal, RVS, cortenstaal, bamboe en diverse houtsoorten leveren. Deze geselecteerde partner bedrijven beschikken over de nieuwste technologieën en voldoen aan de benodigde ISO-normen. Zij staan achter onze visie op duurzaamheid en ons streven om klimaatneutraal te werken. Tijdens het productieproces wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en productiemethoden.